Teamwork lanceert nieuwe, interactieve website

Teamwork organiseert al ruim 15 jaar cursussen, workshops en congressen voor professionele vertalers en tolken. De informatievoorziening en registratie voor de evenementen vond tot nu toe plaats via papieren inschrijfformulieren, maar vanaf 18 september werkt Teamwork digitaal. Dat begint met een speciale eendaagse cursus over Engelse interpunctie: "Leestekens: geen punt!".

De nieuwe website geeft niet alleen informatie over alle activiteiten van Teamwork. Iedereen kan via de site voortaan ook zijn of haar eigen gegevens beheren. Dat betekent dat alle persoonlijke gegevens op een afgeschermd deel van de site kunnen worden ingevoerd en gewijzigd en dat het niet langer nodig is voor elk afzonderlijk evenement opnieuw alle gegevens door te sturen. Het is bovendien heel eenvoudig om bijvoorbeeld het eigen e-mailadres voor de mailings of de werktalen aan te passen.

De eerste cursus die via de nieuwe website is aangekondigd, en waarvoor de inschrijving sinds 18 september is geopend, is "Leestekens: geen punt!". Het is een nascholingsdag voor vertalers Engels-Nederlands en Nederlands-Engels die alles willen weten over de huidige conventies op het gebied van de Engelse interpunctie. Het is een heel praktische dag met inleidingen en workshops met professor Mike Hannay. De dag vindt plaats op maandag 3 november en wordt herhaald op vrijdag 14 november. Klik voor meer informatie over deze cursus op de link hierboven.

Wilt u geheel vrijblijvend op de hoogte worden gehouden van de cursussen en workshops van Teamwork? Klik dan hier. U kunt zich dan registreren voor de mailinglijst. En wilt u zich later weer uitschrijven? Geen enkel probleem: u bepaalt zelf of u al dan niet informatie wilt ontvangen.


Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Geef hier uw reactie!

Als u eerst inlogt, hoeft u niet telkens uw naam, e-mailadres en de captcha (spampreventietest) in te vullen.

De redactie behoudt zich het recht voor reacties te bewerken of te verwijderen.

[logo Vertaalweb]

ZOEKEN

zoeken

Gerelateerd

© 2023 Vertaalweb