"Juridisch Lexicon" wordt "Juridisch-Economisch Lexicon"

Op 15 augustus is de vierde boekeditie van het Juridisch-Economisch Lexicon/The Legal and Economic Lexicon (voorheen Juridisch Lexicon) van Aart van den End verschenen.

Het Juridisch-Economisch Lexicon heeft een aanzienlijk groter formaat dan de derde editie van september 2005. Bevatte de derde editie al 34.700 lemmata, deze vierde editie heeft al meer dan 47.400 lemmata op 1186 pagina’s. U vindt er bijvoorbeeld ook financiŽle en onderwijsterminologie en veel voorkomende, maar soms lastig te vertalen correspondentieterminologie.

Het Juridisch-Economisch Lexicon/The Legal and Economic Lexicon bevat niet alleen vertalingen van juridische termen uit de advocatuur, het notariaat en de magistratuur, maar ook belangrijke begrippen uit andere domeinen, zoals accountancy, bankwezen, onroerend goed, politie en justitie en verzekeringswezen. Daarnaast zijn nieuwe links naar interessante websites opgenomen. Verder vindt u een aantal standaardformules, zoals de advocateneed, de eed van Hippocrates en de vaste tekstdelen van besluiten, verdragen en wetten.

Deze vierde boekeditie kost € 245,- , exclusief BTW en verzendkosten.

Klik op de link van Gateway hieronder voor een indruk van het Lexicon en informatie over de digitale versies van het woordenboek.

Reacties

Ricki | 12-04-2011 12:36

Bedankt voor juridische informatie en u kunt deze website bezoeken voor nuttige informatie ...

http://www.kluwerstaatsenbestuursrecht.nl/

Geef hier uw reactie!

Als u eerst inlogt, hoeft u niet telkens uw naam, e-mailadres en de captcha (spampreventietest) in te vullen.

De redactie behoudt zich het recht voor reacties te bewerken of te verwijderen.

[logo Vertaalweb]

ZOEKEN

zoeken

Gerelateerd

© 2023 Vertaalweb