Gereedschapskist voor vertalers

Aanbieding voor Vertaalweb-abonnees

Bestel de ultrahandige Tool Box met $15 korting!

[document-ikoon]In samenwerking met Jost Zetsche kunnen we zijn onvolprezen Translator's Tool Box aan Vertaalweb-abonnees aanbieden voor $25 in plaats van $40.

Enige tijd geleden hebben we aandacht besteed aan de Tool Kit en de Tool Box van Jost Zetsche. De Tool Kit is een gratis (!) wekelijkse nieuwsbrief specifiek gericht op vertalers en staat boordevol handige tips over computergebruik, vertaaltools en andere hulpmiddelen die het leven van een vertaler aangenamer maken. De Tool Box is een boek in Word-formaat dat een overzicht geeft van al deze tips. Of je nou op zoek bent naar een geïnformeerde vergelijking tussen verschillende CAT-tools, een intelligente woordenteller of tips over Windows Vista, de Tool Box biedt het.

Naar aanleiding van het stuk hebben we in samenwerking met Jost Zetsche een abonnee-aanbieding ontworpen. Iedereen met een Basis- of Plus-abonnement op Vertaalweb kan op de volgende site de Tool Box bestellen en betaalt dan $25 in plaats van $40: http://www.internationalwriters.com/toolbox/.

Let er wel op dat je bij de betaling (bij voorkeur via PayPal) aangeeft dat je Basis- of Plus-abonnee bent van Vertaalweb! Mocht je daar nog niet aan voldoen: voor EUR 25 per jaar heb je al een Basis-abonnement. Met de Tool Box-aanbieding verdien je die kosten direct voor meer dan de helft terug. Kijk voor meer informatie over abonnementen op: http://www.vertaalweb.nl/registratie.php.

Veel leesplezier!

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Geef hier uw reactie!

Als u eerst inlogt, hoeft u niet telkens uw naam, e-mailadres en de captcha (spampreventietest) in te vullen.

De redactie behoudt zich het recht voor reacties te bewerken of te verwijderen.

[logo Vertaalweb]

ZOEKEN

zoeken

Gerelateerd

© 2023 Vertaalweb